Skilte med butikker til leje ser vi færre og færre af

lokaler til leje (foto: nyboligerhverv.dk)

Nye butikker til leje (foto: nyboligerhverv.dk)

Siden 2006, hvor krisen for alvor blussede op, begyndte den ene virksomhedsejer efter den anden at dreje nøglen om og lukke for deres butikker. Det skabte stor panik i det efterfølgende år, hvor butiksdød og lignende har været på dagsordenen, noget som man har set meget til i de mindre byer i udkants Danmark. Men heldigvis er nu vi kommet igennem krisen og vi høre også mere mere at vi fra 2015 er ude af krisen og danske forretninger tjener flere og flere penge. Går man igennem bylivet i Aarhus de seneste år, så har man også lagt mærke til der har været mange butikker til leje nede af Frederiksgade, hvor stort set hver anden butik har været til leje og i nogle år, har der ikke været nogle forretninger i de butikker. Heldigvis ser det også ud til at have ændre sig, selvom man tager sig en tur op af Frederiksgade i dag, anno 2015, så ser man at der er kommet gang i butikkerne igen og de er så småt på vej tilbage i gademiljøet, til trods for at det har været svært at få dem udlejet for landets ejendomsmæglere.

Find den perfekte butik

Derfor er det helt sikkert værd for dig, som forretningsejer, at se på mulighederne for at købe lokaler i de forskellige byer, som før måske har lidet af den såkaldte ”butiksdød” for markedet er på vej op og det er værd at satse på at komme ind i gode lokaler, hvor folk stadig færdes og går forbi i hverdagen.

Udlejning foregår typisk via ejendomsmæglere, som slår butiksudlejning op på deres hjemmesider og det er også dem man lejer igennem, selvom der er en eksternt firma som ejer bygningen. Så ønsker du at få gang i en butik efter krisen, så er det nu du skal slå til.

 

Klik her for at se butikker til leje

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation