Start med butikker til leje

Butikker til leje (foto: nyboligerhverv.dk)

Butikker til leje (foto: nyboligerhverv.dk)

Det kan være svært at åbne forretning med alle de tvivl, det indebærer. Har man nu noget, som folk gerne vil købe? Ligger ens butik godt? Hvordan skal man indrette sig, så man virker så indbydende på kunderne som muligt? Skal man holde en lille lancering og tilbyde kunderne et glas, lidt let musik og nedsatte priser den pågældende dag? Hvordan skal man egentlig starte?

Butikker til leje er en god start

En god måde at starte på, er ikke at forpligte sig mere end højst nødvendigt – det vil sige at undgå at løbe større risici end højst nødvendigt. Mange gør den fejl, at de satser alt på den ene gode idé og så må det ellers bære eller briste. Det er selvfølgelig fint, hvis det bærer, men brister det, så mister man måske alt. Det er derfor smart ikke at over-forpligte sig. Det kan man for eksempel undgå, hvis man i stedet for at købe en butik, blot nøjes med at leje en i første omgang. Således kan man lige lure stemningen og se, hvordan ens foretagende bliver modtaget. Kører det sidenhen godt, kan det være smart at købe sin forretning, men altså ikke før man ved, at det kan bære.

Andre fordele ved butikker til leje

En anden fordel ved at bo til leje er, at man kan prøve lidt forskelligt af. Man kan prøve en bestemt butiksstil og se, hvordan den spiller, og spiller den ikke, så kan man opsige sit lejemål og forsøge andetsteds. Hvorfor ikke bare gøre det i den samme butik, spørger du måske. Fordi kunder husker. Har man ikke klaret sig godt med en stil, så kommer de næppe igen, uanset hvor meget guld og grønne skove, man lover dem. Da er det bedre at trække roden op og plante forretningen et nyt sted, hvilket er langt nemmere, når man bor til leje.

Find butikker til leje her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation